Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009

Θα μας τρελάνουν αυτοί οι εργαζόμενοι της WIND!!

Ενημερωνόμουν το πρωί την ώρα της δουλειάς από το τηλέφωνο. Ήταν απίστευτο. Το κείμενο παρακάτω δεν μπορεί να εκφράσει το τι έγινε. 250 εργαζόμενοι της WIND αποφάσισαν και έκαναν κατάληψη στα γραφεία της εταιρείας, κάθισαν επιτέλουν στις αναπαυτικές πολυθρόνες που αυτοί έχουν πληρώσει με τον ιδρώτα τους, η εταιρεία σε σύγχυση, οι απολύσεις ανακλήθηκαν, ο κόσμος έκανε συνέλευση και έλεγαν ότι όλοι μαζί θα μιλήσουμε στην εταιρεία ή κανείς! Ποιές εκλογές και μαλακίες, ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!




Με τη μαζική κινητοποίηση εκατοντάδων συναδέλφων
ΑΠΟΤΡΑΠΗΚΑΝ ΟΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΤΩΝ 3 ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ, ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΘΗΚΑΝ ΧΘΕΣ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ! ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!

Συνάδελφοι,

Με μια πρωτοφανή κινητοποίηση συνολικά πάνω από 250 συναδέλφων, απ' όλα τα τμήματα και χώρους εργασίας, με συνθήματα που φωνάχτηκαν μαζικά σε όλους τους διαδρόμους και κτήρια στο Μαρούσι, αποτράπηκαν οι 3 απολύσεις που είχε μεθοδεύσει χθες η διοίκηση της εταιρίας και στελέχη της, με τον γνωστό τρόπο που απαξιώνει την εργασία και μειώνει ηθικά τους συναδέλφους.

Οι συνάδελφοι βρίσκονται κανονικά στο γραφείο τους και συνεχίζουν την εργασία τους.

Το αίτημα για επίσημη ενημέρωση όλων των εργαζομένων -που εκφράστηκε όχι μόνο από το Σωματείο, αλλά από τους εκατοντάδες συναδέλφους- παραμένει, σχετικά με τα καυτά ερωτήματα για το μέλλον της εταιρίας, για το μέλλον όλων μας.

Η αλαζονεία στελεχών της διοίκησης, που εκφράστηκε με την άρνηση να κατέβουν στο Auditorium και να απευθυνθούν στους εκατοντάδες συγκεντρωμένους συναδέλφους, οι αοριστολογίες, οι προκλητικοί χαρακτηρισμοί απέναντι σε συναδέλφους, η σκόπιμη απόκρυψη της πραγματικότητας που επιχειρούν, δεν πρέπει να μας πτοήσει.

Δεν εφησυχάζουμε. Είμαστε σε ετοιμότητα - Συνεχίζουμε τον αγώνα για τη διασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ! ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ!

ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΧΑΜΕΝΗ ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ! ΚΑΘΕ ΑΠΟΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΓΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!

ΜΕ ΜΑΖΙΚΟΤΗΤΑ, ΕΝΟΤΗΤΑ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΩΝ

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ, ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ 2.000 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Το ΔΣ του Σωματείου

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δε μπορώ να καταλάβω γιατί αυτά τα αποκαλούμενα "στελέχη" αρνούνται να δεχτούν την πραγματικότητα - ότι δηλαδή στην ουσία είναι και αυτοί στα ίδια με εμάς τους υπόλοιπους. Μια ωραία μέρα φεύγει το κεφάλαιο και σταματάς να είσαι "στέλεχος", χαζέ. Γιατί δεν το καταλαβαίνουν;