Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2008

Αναβλήθηκε η δίκη του Σ.Μάλαμα - απολύθηκε ο προϊστάμενος



Μετά την πίεση της χθεσινής απόλυσης του από την WIND, και της σημαντικής παρουσίας κόσμου που στήριξε τον Σ.Μάλαμα, ο (πρωην πια) προϊστάμενος της WIND ζήτησε την αναβολή της δίκης "λόγω κωλύματος" του δικηγόρου του.


Αλλού φυσικά ήταν το κόλλημα!


Όχι μόνο στο ότι απολύθηκε, αλλά και στο ότι πολλοί αλληλέγγυοι εργαζόμενοι είχαν πάρει θέση μπροστά στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης από νωρίς το πρωί. Με πανό, ντουντούκα, κείμενα έδιναν το στίγμα τους σε όλους τους παρευρισκόμενους και ανάγκασαν να υπάρχει παρουσία της αστυνομίας. Ο παλμός τους δεν έμεινε μόνο έξω από τα δικαστήρια, αλλά μεταφέρθηκε και στην αίθουσα της δίκης.


Η δίκη δεν άρχισε στις 9 αλλά στις 11 (λόγω στάσης εργασίας των διοικητικών υπαλλήλων των δικαστηρίων). Ο πρώην προϊστάμενος της WIND ήταν εμφανώς επηρεασμένος από το όλο κλίμα και ζήτησε αναβολή. Μαζί του ήταν οι δύο ψευδομάρτυρες του. Η δίκη τελικά θα γίνει στις 16 Γενάρη. Σίγουρα το αίτημα για αναβολή της δίκης φανέρωσε μια αδυναμία από την πλευρά της εργοδοσίας να διαχειριστεί την κατάσταση, αλλά τίποτα δεν τέλειωσε. Οι άνθρωποι από την Επιτροπή Συμπαράστασης δεσμεύτηκαν ότι θα συνεχίσουν τη μάχη μέχρι να σταματήσει η δίωξη.


ΟΤΑΝ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΕΙ!


ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ Η ΜΗΝΥΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ Σ.ΜΑΛΑΜΑ!


ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: