Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

Οι καθαρίστριες στον Βόλο συνεχίζουν...

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ Ν. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

ΑΝΑΚΛΗΘΗΚΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

Συνάδελφοι και συναδελφισες,

Ο εργολάβος καθαριότητας του τμήματος Γεωπονίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ανακάλεσε σήμερα το πρωί τις απολύσεις που έστειλε χθες (17/11/09) με εξώδικα στις συναδέλφισες και στον συνάδελφο που εργάζονται στο τμήμα Γεωπονίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ενώ παράλληλα εξόφλησε και τα δεδουλευμένα του μήνα Οκτωβρίου.

Με δυναμική παρουσία του σωματείου μας, τη σθεναρή στάση και την ενότητα στον αγώνα των συναδεφισών και του συναδέλφου, με την παρουσία από τις έξι το πρωί συνδικαλιστών, φοιτητών, παρατάξεων, πολιτικών οργανώσεων και φορέων, με μαζική παράσταση διαμαρτυρίας αργότερα στον κοσμήτορα της σχολής, ο αγώνας κερδήθηκε.

Χωρίς την αλληλεγγύη και την ενότητα στη δράση της εργατικής τάξης και της νεολαίας, γίνεται φανερό ότι μπορούν οι αγώνες να κερδηθούν.

Πάνω απ’ όλα χρειάζεται η αποφασιστικότητα, εμπιστοσύνη και συσπείρωση στο σωματείο μας, που δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι φτιάχτηκε μόλις χτες και παρ΄όλα αυτά έχει δώσει μέσα σε λίγους μήνες τόσους αγώνες και με επιτυχία.

Το σωματείο μας θα παραστεί αύριο στην τριμερή συνάντηση στην Επιθεώρηση Εργασίας με την εργολάβο της Γεωπονίας για την επίλυση κι άλλων εκρεμμών ζητημάτων.

Ο αγώνας μας συνεχίζεται με κύριο αίτημά μας τη κατάργηση των εργαλοβικών συμβάσεων εργασίας, για μόνιμη και σταθερή δουλειά.

Το σωματείο μας γνωρίζει τα προβλήματα και σε άλλους εργασιακούς χώρους και καλεί τις συναδέλφισες και τους συναδέλφους να γραφτούν και να ενισχύσουν το σωματείο μας με την παρουσία τους.

  • Γράψου στο σωματείο σου.
  • Τα δικαιώματά μας τα κερδίζουμε με αγώνες.

ΒΟΛΟΣ 18/11/2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: