Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Μόνο μουντιάλ!

Ένας σύντροφος μου έστειλε την παρακάτω είδηση...(πουτάνα ταξική πάλη, πανταχού παρούσα)...

Επεισόδια στην πόλη που διαμένει η Εθνική

Σοβαρά επεισόδια διαδραματίστηκαν στην πόλη Ντέρμπαν, όπου διαμένει η αποστολή της εθνικής Ελλάδος, μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα (02.00 ώρα Ελλάδος).

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, εξαγριωμένοι ντόπιοι, υπάλληλοι του σταδίου πραγματοποίησαν αυθόρμητη και όχι οργανωμένη διαδήλωση, καθώς δεν έχουν πάρει τα χρήματα που συμφώνησαν από τους διοργανωτές για τις υπηρεσίες που προσφέρουν. Η διαδήλωση αυτή κατέληξε σε σοβαρά επεισόδια, αφού οι υπάλληλοι κινήθηκαν απειλητικά προς το μέρος των διοργανωτών. Η αντίδραση της Αστυνομίας, αλλά (κατά πληροφορίες) και στρατιωτών, ήταν άμεση. Για να επιβάλουν την τάξη χρησιμοποίησαν βία, ενώ ακούστηκαν και κάποιοι πυροβολισμοί!

Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν και τραυματίες από τις πλαστικές σφαίρες, που όπως φαίνεται χρησιμοποίησαν οι αρχές για να επιβάλουν την τάξη. Η κατάσταση παραμένει έκρυθμη και τα επεισόδια συνεχίζονται μέχρι αργά το βράδυ σε απόσταση δύο χιλιομέτρων από το γήπεδο.

Η Αστυνομία έκανε και χρήση χημικών, με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να είναι αποπνικτική, ενώ η πόλη έχει γεμίσει με περιπολικά και οχήματα των αρχών, καθώς και από εκατοντάδες αστυνομικούς.

* Χαρακτηριστικό της βίαιης αντίδρασης της Αστυνομίας αποτελεί η εικόνα των δρόμων, οι οποίοι έχουν γεμίσει από πλαστικές σφαίρες.

* Με χρήση δακρυγόνων η Αστυνομία προσπαθεί να απομακρύνει τους διαδηλωτές από την πόλη.

* Όπως μεταδίδουν και τα ξενα δίκτυα (wireupdate.com), οι πυροβολισμοί που ακούστηκαν και κυρίως οι φωτοβολίδες κρότου - λάμψης που χρησιμοποίησε η Αστυνομία στην αρχή, έκανε πολλούς να νομίζουν πως πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΔΥΟ ΩΡΕΣ (03.45 ώρα Ελλάδος, 02.45 τοπική), οι διαδηλωτές διαλύθηκαν και άρχισαν αποχωρούν. Η αστυνομία αν και τους είχε περικυκλώσει, δεν προχώρησε σε συλλήψεις, καθώς υπήρχαν εκατοντάδες ΜΜΕ τριγύρω και η εικόνα αυτή δεν θα έκανε καλό ούτε στην χώρα ούτε και στην διοργανώτρια αρχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: