Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2009

Και ένα νέο από το ξεχασμένο Κιλκίς (που μόνο η ταξική πάλη δεν το ξεχνά...)

Τις κινητοποιησεις τους στο χωρο εργασιας αλλα και εκτος αυτου συνεχιζουν οι εργαζομενοι στην εδρευουσα στην ΒΙΠΕ(ΒΙομηχανικη ΠΕριοχη) Κιλκις στο Σταυροχωρι,<<Στημπεθερμ>> ΑΕ, καθως παραμενουν απληρωτοι επι 5 μηνες.

Στις κινητοποιησεις αυτες εντάσσονται η ανάρτηση πελωριου <<πανω>> στην περιφραξη του εργοστασίου με το οποιο ενημερωνουν τους διερχόμενους για το προβλημα τους και η έκδοση δριμείας και με <<πυρα>> κατα της εργοδοσίας ανακοινωσης αναφεροντας τα εξης:

<< Με το προσχημα την << παγκοσμια οικονομικη κριση>> η εργοδοσια <<ΣΤΗΜΠΕΘΕΡΜ>> Α.Ε. και ο ιδιοκτητης κ. Καστανακης μας έχει απληρωτους εδω και 5 μηνες.
Βρισκομαστε εδω και 7 εβδομαδες σε επίσχεση εργασιας για να παρουμε τα δεδουλευμενα και δεχομαστε την κοροϊδια απο τον εργοδοτη μας.
Παλεύουμε να μην χαθει καμμια θεση εργασίας και να γίνει εξοφληση όλων των δεδουλευμένων μας. Ξερουμε οτι το προβλημα δεν ειναι μονο δικο μας, αφου υπαρχει και σε αλλα εργοστασια.

Γι αυτο σας καλουμε να στηριξετε τον δικαιο αγωνα μας. Να ενωθουμε για να παλεψουμε την εργοδοσια. Να περασουμε το μυνημα οτι εμεις οι εργαζομενοι της ΒΙΠΕ ΚΙΛΚΙΣ και του νομου γενικοτερα, ειμαστε ενωμενοι για να αποτρεψουμε τα σχεδια των εργοδοτων που συντονισμενα και ενιαια απο την μερια τους, θελουν να θεσουν σε εφαρμογη.

Γι αυτο και τοσα αλλα, που γνωριζετε,σας καλουμε να στηριξετε τον δικαιο αγωνα μας.

Λεμε στην εργοδοσια και στον κ. Καστανακη οτι εμεις, οι εργαζομενοι της <<ΣΤΗΜΠΕΘΕΡΜ>> Α.Ε. ειμαστε αποφασισμενοι και ενωμενοι ως το τελος!>>



Το αρθρο ειναι απο την τοπικη εφημεριδα "Ο Μαχητης του Κιλκις"

Δεν υπάρχουν σχόλια: