Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

5 σφαλιάρες και γύρισε το τροπάρι


Κάθομαι εδώ και μερικές ώρες να διαβάσω τι λένε οι κυριακάτικες για τις εξελίξεις (ιντερνετικά πάντα, που λεφτά να τις αγοράσουμε)
Το θεώρησα σημαντικό.
Οι αγαπητές μας φυλλάδες, αφού τρομοκράτησαν κόσμο και κοσμάκη για τα μέτρα που έρχονται, βγαίνουν την Πέμπτη με τίτλους-αποκάλυψης που σαφώς στοχοποιούν τα μέτρα. Και σήμερα...έχουμε και λέμε:


-- Η Ελευθεροτυπία αφιερώνει μια σειρά κειμένων ότι τα μέτρα θα μας ρίξουν σε χειρότερη ύφεση και δεν θα είναι αποτελεσματικά. Μάλιστα.
-- Ο Λυγερός της Καθημερινής μας λέει ότι πρέπει να πληρώσουν και οι πλούσιοι. Μάλιστα.
-- Η ΕΕ σκέφτεται τη δημιουργία νομισματικού ταμείου και την έκδοση ευρωομολόγου (άρε Μηλιέ και Δραγασάκη, έτοιμους στο συρτάρι τους σας έχουν οι αστοί αν στραβώσει το πράγμα).
-- Τα γκάλοπ δείχνουν δυσαρέσκεια και πρόβλεψη για κοινωνική αναταραχή. Μάλιστα.
-- Να δούμε την Κίνα που έρχεται, να προστατέψουμε την ΕΕ! Πολύ μου άρεσε αυτό...
-- Το ΠΑΣΟΚ δεν πιστεύει αυτό που κάνει μας λέει ο Γιωργάκης, η Μαριλίζα κτλ. Ο Παπουτσής, σαν ορμώμενος ταύρος, είναι έτοιμος να προστατέψει τον λαό, η Διαμαντοπούλου δηλώνει στο Βήμα όχι άλλα μέτρα, ο Καστανίδης διαφωνεί!
-- Ο Τεγόπουλος λέει να καταργηθούν τα χημικά με αφορμή την επίθεση στον Γλέζο!!

Συμπέρασμα:
5 γερές σφαλιάρες στον Παναγόπουλο και δύο καλά κατεβάσματα στον δρόμο
κάνουν το θαύμα τους στα ελληνικά ΜΜΕ.

Σύντροφοι μας φοβούνται.
Για αυτό το παίζουν τώρα ότι δήθεν καταλαβαίνουν την σκληράδα των μέτρων, ότι διαφωνεί και το ΠΑΣΟΚ, ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα όπως νομίζουμε...

ΒΡΕ ΝΤΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ! ΝΤΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: