Δευτέρα 30 Ιουνίου 2008

WIND reloaded!

Την ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ, 2:00 – 5:00 μ.μ.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Ø Επειδή δεν ανεχόμαστε την κοροϊδία των αυξήσεων-ψίχουλα... Όταν η ακρίβεια έχει φτάσει στα ύψη. Όταν τα στελέχη απολαμβάνουν προκλητικούς μισθούς και μπόνους. Όταν με την δική μας εργασία η εταιρία πάει εξαιρετικά.

Ø Επειδή λέμε ΟΧΙ στον διωγμό της συνδικαλιστικής δράσης. Συμπαραστεκόμαστε στον συνάδελφο Μάλαμα, μέλος του ΔΣ του Σωματείου, στον οποίο το στέλεχος της WIND Ζαφειράκος έχει κάνει μήνυση.

Ø Επειδή οι άδειές μας δεν μπορούν να ρυθμίζονται με διατάγματα της τελευταίας στιγμής.

Ø Επειδή ο όγκος και οι ρυθμοί της δουλειάς έχουν «ξεφύγει». Όταν το μόνο που ακούμε είναι «κάντε υπερωρίες». Όταν τα «έκτακτα» μήτινγκ στις 6 το απόγευμα γίνονται καθεστώς. Όταν παίρνουμε απαντήσεις του τύπου «σ’ όποιον δεν αρέσει, φεύγει».

Ø Επειδή συνεχίζονται οι απολύσεις με πρόσχημα τις κατασκευασμένες «χαμηλές αποδόσεις».


ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΘΕΑΤΕΣ

Την ικανοποιητική Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας δεν θα μας την χαρίσει κανένας, παίρνουμε την υπόθεση στα χέρια μας: σε όποιο χώρο εργασίας και αν βρισκόμαστε, αφήνουμε κατσαβίδια, κατεβάζουμε ακουστικά, κλείνουμε υπολογιστές, σταματάμε πωλήσεις...


ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ !
ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ:

1. ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, με βάση τα αιτήματα του Σωματείου. Καμία καθυστέρηση – κωλυσιεργία από την WIND στις διαδικασίες του ΟΜΕΔ.

2. Η διοίκηση της WIND να πάρει δημόσια θέση για την μήνυση του κ. Ζαφειράκου ενάντια στον συνάδελφο Μάλαμα.

3. Όχι στην εντατικοποίηση της δουλειάς. Να γίνουν άμεσα οι αναγκαίες προσλήψεις σε όλα τα τμήματα. Να μειωθούν οι ώρες των υπερωριών.

4. Όχι στις αυθαίρετες αποφάσεις για τον προγραμματισμό των αδειών. Να γίνει νέος προγραμματισμός με κοινά κριτήρια για όλα τα τμήματα, μετά από συζήτηση μεταξύ των συναδέλφων και συνάντηση του Σωματείου με την εταιρία.

Το ΔΣ του Σωματείου

Δεν υπάρχουν σχόλια: